Jump to content

Rio 2016: zajlik a program a mieinknél, volt már doppingteszt is

2016. 08. 02. 08:34

Öt magyar úszó, Szilágyi Liliána, Reményi Ármin, Molnár Flóra, Sebestyén Dalma és Takács Krisztián már átesett az első doppingvizsgálaton a pénteken kezdődő riói olimpia helyszínén. 

 

A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a július 30-i megérkezés utáni első napon a magyar sportolók megkezdték az ismerkedést versenyhelyszíneikkel, többen már az első edzésen is túl vannak. Az asztaliteniszezők délután már a verseny főcsarnokában edzettek. Póta Georgina Lovas Petrával, Pattantyús Ádám az osztrák Habesohnnal és a finn Oláhval ütögetett.

Az evezősök a hajók felszerelését és beállítását követő átmozgatással jól alkalmazkodtak a pályán lévő keresztszélhez. A hajó beállításra Pétervári-Molnár Bendegúz még panaszkodott, amit az edzés után az edzők korrigáltak.

A dzsúdósoknál a hétfői program az összes judogira a megfelelő felíratok felvarrása volt.

Az ökölvívók reggel az olimpiai faluval ismerkedtek, délután a falun belül átmozgató jellegű edzést végeztek, nagy figyelmet fordítva a versenysúly beállítására. Mindkét ökölvívó jól vette a terhelést, könnyen alkalmazkodtak a környezethez.

Az úszók délután a versenyuszodát tesztelték.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti, mob.hu/Fotó:mti)