Jump to content

Rio: ilyen a magyar olimpikonok szállása - videó!

2016. 07. 28. 07:43

Fábián László csapatvezető és egy kisebb csapat megérkezett Rióba, a közelgő olimpia helyszínére és átvette a magyar sportolók szálláshelyeit. Az egykori olimpiai bajnok sportvezető elmondása szerint a "lakásokkal" minden rendben, egy két apró szerelést kellett elvégeznie a brazil szakembereknek, ám összességében mindenki elégedett. 

A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a megérkezéskor tapasztalt hibák, hiányosságok kijavításán folyamatosan dolgoznak a brazil szakemberek, és szinte biztosnak látszik, hogy mikor beköltöznek az első magyar olimpikonok, minden a helyére kerül és megfelelően működik. A helyszínen készült videó a magyar csapat szállásán található 48, 2-3 hálószobás lakások egyikét mutatja be.

Az első magyar olimpikonok csütörtökön indulnak a jövő pénteken kezdődő Rio de Janeiró-i ötkarikás játékok helyszínére. A csütörtökön reggel 6 óra után induló repülőgéppel utazik többek között két tornász és két úszó, valamint edzőik, illetve az egészségügyi csapat. A delegáció legnagyobb része szombaton repül, őket a Syma Csarnoknál a szurkolók is elbúcsúztathatják reggel fél 8-tól 8-ig.

“Egyik első feladatként hétfő délelőtt átvettük a magyarok szálláshelyét. Egy alapos takarítás még ráfér a szobákra, néhány apró szerelés még itt-ott hátravan. Akad, ahol például a lámpákat szerelték fel, de van még 11 nap a megnyitóig” – nyilatkozta kedden ki Fábián László csapatvezető.

(Forrás: sportrajongo.hu;m4sport.hu/Fotó:mti, mob.hu)