Jump to content

Vettel: Remek hangulat uralkodik a Ferrarinál

2015. 04. 28. 16:45

Az olasz istálló szenzációsan kezdte a 2015-ös szezont, ugyanis mind a négy futamon dobogóra tudtak állni, sőt Vettel révén Malajziában a győzelmet is bezsebelték. A maranellóiak azonban nem érik be ennyivel, tovább üldöznék a Mercedest, Hamiltonék számolnak is velük.

A Ferrari tavaly rendkívül gyenge szezont teljesített, idén azonban szinte feltámadtak az olaszok. A csapat újdonsült igazolása, ám Sebastian Vettel még nem gondol egy esetleges bajnoki címre, úgy érzi, az elsődleges céljuk az lehet, hogy minél előbb elkapják az ezüst nyilakat.

Vettel eddig háromszor állhatott dobogón a Ferrari színeiben, a második futamon rögtön győzni is tudott, így 65 ponttal a harmadik helyen áll az összetett pontversenyben, 28 ponttal Hamilton, és mindössze 1 ponttal Rosberg mögött. A négyszeres világbajnok a csapaton belüli hangulatról beszélt.

„James Allison a technikai, míg Maurizio Arrivabene az üzleti oldalon tartja kézben a dolgokat. Még mindig sok változás zajlik csapat életében. Néhány dolog már a helyére került, néhány azonban még nem, de a közeljövőben minden rendben lesz.
A légkör nagyszerű, az emberek boldogok - beleértve engem is. Az csapatként elért eddigi eredményeink pedig fantasztikusak. A célunk egyértelmű: minél hamarabb utol kell érnünk a Mercedeseket, persze pillanatnyilag ez egy igen ambiciózus célkitűzésnek tűnik, de a csapat és én magam is ezért dolgozunk olyan keményen.”
– jelentette ki határozottan a német világbajnok.

(áá)

(Forrás: planetf1.com/sportrajongó.hu/Formula1.com)