Jump to content

A Ferrari lehet Vettel utolsó csapata

2015. 04. 21. 15:28

A négyszeres világbajnok német versenyző nagyon jól érzi magát az új munkaadójánál, s jelenleg nem tervezi, hogy a jövőben más csapatnál versenyezzen. Vettel azonban néha már eltöpreng az F1 utáni időszakon.

A 27 éves heppenheimi fiatalember idén a gyerekkori kedvenc csapatához, a Ferrarihoz igazolt. A korábbi jelentések szerint Vettel három éves szerződést kötött a maranellói istállóval. A Red Bull-lal négy világbajnoki címet szerző pilóta pillanatnyilag úgy gondolja, az olasz csapattól vonul vissza.

„Igen, mindenképp!” – vágta rá határozottan, amikor arról kérdezték, hogy a Ferrari lesz-e az utolsó csapata az F1-ben.

„Jelenleg még nem tekintek nagyon előre, de nem vagyok az a fajta ember, aki évről-évre váltogatja a csapatait. Sohasem voltam ilyen, az életem egyetlen területén sem.”

Bár a visszavonulástól még nagyon messze áll, - hiszen csak 27 éves - azért néha elgondolkodik, mihez is fog kezdeni, amikor szögre akasztja a sisakját.

„Muszáj lesz valamit csinálnunk életünk későbbi szakaszában is, különben unatkoznánk. Vajon hogyan lehetne hasznosan eltölteni azt az időt? Nem lehetünk 30 évig nyugdíjasok, az borzasztó lenne.” – zárta gondolatait a 40-szeres futamgyőztes versenyző.

(Forrás: thisisf1.com/sportrajongó.hu/Fotó:autosport.com;motorsport.com)