Jump to content

Kiss Pál Tamás a második helyről indulhat Ausztriában

2014. 07. 19. 15:45

Új csapata, a Virtuosi UK színeiben a második leggyorsabb volt az AutoGP osztrák futamának időmérő edzésén Kiss Pál Tamás. A pole pozíciót Kimiya Sato szerezte meg.

Szemmel láthatóan jót tett a csapatváltás az AutoGP-sorozatban jelenleg negyedik helyen álló Kiss Pál Tamásnak, hiszen a szabadedzésen a harmadik, a kvalifikáción pedig a második pozíciót sikerült elcsípnie. Tamás a legjobb tíz közé (furcsaság, hogy összesen tizenegy versenyző áll rajthoz a hétvégén) a harmadik helyen jutott tovább, ott pedig csak a bajnokságot vezető japán Kimiya Sato volt gyorsabb a magyar versenyzőnél, szűk három tizeddel.

Andrea Roda, a Virtuosi UK állandó pilótája nagyságrendileg ugyanennyit kapott csapattársától (az olasz ötödik lett), így a bemutatkozás mindenképpen sikeresnek mondható. Persze azért nem ártana a futamokon is megfejelni az eddigi jó eredményeket, Tamás a dobogós pozíciókra mindenképpen pályázhat.

Holnap az első verseny 8.30-kor, a második pedig 11.40-kor kezdődik.

(fotó: racingnews.hu)

Látogass el hivatalos Facebook oldalunkra, ahol írásainkat is megtalálod, valamint különleges fotókat és videókat is láthatsz!