Jump to content

Átigazolás: egy éve mindenki akarta, ma senkinek sem kell a Leicester zsenije

2017. 07. 18. 11:31

Egy éve fél Európa sorban állt a Leicester City játékmesteréért, ám edzője azt állítja, hogy a jelenlegi átigazolási időszak során senki sem jelentkezett érte. 

Egyelőre egy futballklub sem jelentkezett Rijad Mahrezért, aki két hónapja jelentette be, hogy elhagyná a Leicester Cityt. A szélső iránt, aki az angol csapat tavalyi bajnoki címében főszerepet vállalt, állítólag érdeklődött az AS Roma, ám Craig Shakespeare vezetőedző cáfolta a hírt:

„Amíg itt van, addig elkötelezett a City iránt, és eddig egyetlen jelentkező sem volt” – erősítette meg a Hongkongban készülő gárda trénere, hozzátéve, amióta két hete visszatért, az algériai játékos teljes erőbedobással edz.



A Franciaországban született labdarúgó 17 góllal járult hozzá a Leicester City bajnoki címéhez, és Angliában őt választották az Év legjobbjává. A legutóbbi Premier League-szezonban ugyanakkor csak hat találattal zárt.

Mahreznek 2020. június 30-án jár le a szerződése a Leicester Citynél, amely 2014-ben 400 ezer fontot (141.5 millió forint) fizetett érte a francia Le Havre-nak. A 26 éves légiós most ennek a többszörösét éri: klubja akár 30 millió fontot (10.6 milliárd forint) is kaphat érte.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)