Jump to content

Ők válthatnak klubot hamarosan

2017. 04. 30. 23:36

Esetenként konkrét tényként beszélnek egy-egy átigazolásról, máskor csak álmok fogalmazódnak meg. Egy biztos, gőzerővel dolgoznak a nagy csapatok, hogy a következő idényben az övék legyen a legerősebb keret. Íme, néhány hír csokorba szedve.

 
 
A Chelsea 28 éves támadóját, Diego Costát látták egy londoni étteremben a portugál szuperügynökkel, Jorge Mendessel, aki a hírek szerint azon dolgozik, hogy a spanyol Kínában folytassa pályafutását.

Robert Pires, az Arsenal egykori francia középpályása biztos abban, hogy honfitársa, Kylian Mbappé, aki iránt több klub is érdeklődik, a következő szezont az Ágyúsoknál kezdi. Az 1998-ban világbajnok Pires szerint a 18 éves tehetség legjobb döntése lenne, ha volt együtteséhez igazolna.

A Barcelona leült tárgyalni Marco Verrati ügyében. A PSG középpályása iránt az angol Chelsea is érdeklődik.

Az Atlético Madrid harca száll Theo Hernandezért, aki a Liverpool játékosaként jelenleg a spanyol Alavés csapatánál tartja jó formáját. Azért is fontos a Matracosoknak a védő megszerzése, mert a legnagyobb városi rivális, a Real is érdeklődik a 19 éves tehetség iránt.

A török Galatasaray ügynökei kapcsolatba léptek a Real Madrid vezetőségével. Az isztambuli klub a portugál Pepét szeretné megszerezni.  A Fanatik című török lap értesülései szerint a Galata 2+1 éves szerződést kínál a védőért,  aki évi 5 millió eurót kereshetne új állomáshelyén.

A Liverpool válogatott támadóját, Daniel Sturridge-et a West Ham menedzsere, Slaven Bilic akarja megszerezni. Abban bízik, hogy a 27 éves játékos azért is menne a Kalapácsosokhoz, több játéklehetőséget kaphatna.

A Manchester United a komoly sérülést szenvedő Ibrahimovic pótlását nagyon komolyan veszi, több támadóra is szemet vetett. Ideális csatárpáros lehetne Antoine Griezmann, az Atlético Madridból, és Romelu Lukaku, az Everton gólzsákja. Egyre erősödnek a hangok, hogy David De Gea elhagyja a Vörös Ördögöket, helyére a Special One a városi kékek, a City kapusát, Joe Hartot, - aki jelenleg Torinoban véd kölcsönben - vagy Jan Oblakot képzelné az Atléticoból.

Jordan Torunarigha, a Hertha 19 éves, tehetséges védője a Bild szerint a Manchester United együttesénél folytatná pályafutását.

Pep Guardiola mindenképpen szeretné megerősíteni a védelmét, kiszemeltje a holland Virgil van Dijk. A Southampton 25 éves védő nyilatkozta is, hogy szívesen dolgozna a Manchester City spanyol menedzserével.

Az AC Milan egy ajánlat előkészítésén dolgozik, hogy magához csábítsa Cesc Fabregast a Chelsea-től.

A török Besiktas közölte az Arsenal és a Manchester United csapatával, hogy az általuk  kiszemelt középpályásáért Oguzhan Ozyakupért minimum 17 millió fontot remél. A török származású, de holland játékos korábban már szerepelt az Ágyúsok mezében.

Csereügyleten dolgozik az AC Milan és az AS Roma. A milánói csapatnál Carlos Bacca, a fővárosiaknál Edin Dzeko szerepel mélyen tudása alatt. A két klub vezetősége szerint mindkét támadónak szüksége van levegőváltozásra, ami jótékonyan hathatna játékukra.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)