Jump to content

BL: tagadja a Bayern Kassai megkergetését

2017. 04. 19. 22:48
A Bayern München tagadja azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Real Madrid otthonában 4-2-re elveszített, és a bajorok kiesését eredményező BL-negyeddöntő után három müncheni játékos berontott volna Kassai Viktor játékvezető öltözőjébe.
 
 
A madridi Marca korábban a spanyol "La Sexta" tévécsatorna egyik riporterére hivatkozva azt írta, hogy Arturo Vidal, Thiago Alcántara és Robert Lewandowski a meccs után az öltözőben kérte számon a magyar bírón a meccsen elkövetett hibáit, a játékvezetők biztonságának garantálása érdekében pedig még rendőrt is kellett hívni.
 
Kassai kétes ítéleteiről több videó is készült, itt az egyik: 
 


A Bayern München a szerdai hazaérkezést követően határozottan tagadta mindezt. Az egyesület közleménye szerint senki nem szidta és követte Kassai Viktort az öltözőjébe, és a rendőröknek sem kellett közbeavatkozniuk. A bajor klub verzióját támasztja alá az UEFA jelentése is, amely szerint nem kellett intézkedni. „A tegnapi Bajnokok Ligája-meccsek után nem indultak fegyelmi eljárások.“
 
A Real Madrid hazai pályán hosszabbítás után 4-2-re nyert, ezzel 6-3-as összesítéssel ejtette ki a Bayernt a legrangosabb európai kupasorozatból.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)