Jump to content

Premier League: megtorpant a Chelsea, megint botlott a Leicester City

2017. 02. 13. 11:15

Az angol Premier League-ben a bajnoki címvédő Leicester tovább zuhan, a címvédő ismét kikapott, sőt idén még gólt sem tudott szerezni. Megtorpant a Chelsea is, a londoniak vesztét egy parádés szabadrúgás okozta. 

Az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a listavezető Chelsea meglepetésre csak 1–1-es döntetlent játszott a Burnleyvel. A mérkőzés első gólját a vendégek szerezték, a 6. percben Hazard után Moseshez került a labda, majd onnan középre, az érkező Pedro pedig nem hibázott. A Burnley nem esett össze, a 24. percben Brady egyenlített és miután a hátralévő időben nem született több gól, a hazaiak pontokat csentek a bajnoki éllovastól.

A Leicester City 2-0-ra kikapott a Swansea-től az angol bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján. A címvédő a 36. percben került hátrányba, Fernandez passzából Mawson volt eredményes. A hazaiak az első játékrész hosszabbításában Olsson révén megduplázták az előnyüket és miután a hátralévő időben nem született több gól, könnyedén gyűjtötték be a három pontot. A Leicester mélyrepülése tovább tart, idén még gólt sem szerzett a Ranieri-gárda.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)