Jump to content

Vb2018: Neymarék kivégezték Messiéket

2016. 11. 11. 23:02

Világbajnoki selejtezőn Brazília alaposan elpáholta örök riválisát, Argentínát. Messiéket lenullázták, a házigazda brazilok 3-0-ra nyerte, különösen az első gól volt csodás. 

A brazil labdarúgó-válogatott vb-selejtezőn hazai környezetben háromgólos győzelmet aratott Argentína ellen. A hazaiak gólgyártását Coutinho kezdte egy bombagóllal a 25. percben, majd Neymar és Paulinho voltak eredményesek. Brazília a júniusban kinevezett Titével a kispadon ötből öt mérkőzést nyert meg a selejtezőben, hat ponttal többet gyűjtve, mint a Dungával lejátszott hat találkozó alatt.

„Fejben nem voltunk elég erősek. Ezt a csapatot nagyon jó játékosok alkotják, ám fejben nem voltunk erősek, ezen kell változtatnunk a jövőben. Magunk mögött kell hagynunk ezt a mérkőzést és úgy általában a negatív dolgokat, ezt meg kell tanulnunk. Erősnek kell lennünk, főleg most, mert a kritikus hangok most érthetően fel fognak erősödni. De csak együtt tudunk kimászni a gödörből és biztos vagyok abban, hogy ez sikerülni is fog” – beszélt a kínos zakó után Lionel Messi, az argentinok vezére.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:twitter)