Jump to content

Jó társaságban még izgalmasabbak a meccsek a WestEnd tetőkertjén!

2016. 06. 13. 15:05

A WestEnd tetőkertjén már hagyományként közvetítik a Foci EB vagy VB eseményeit, ahol most az EB helyszíne miatt franciás hangulattal készülnek. Csapolt sörökkel, hideg és meleg ételekkel, sok játékkal és nyereményekkel is várnak Titeket!

 

Lehet-e jobb valami egy közös meccsnézésnél egy kellemes nyári estén? A focirajongók szerint aligha. A közösségi élményre vágyó drukkerek egyik kedvenc találkozóhelye a WestEnd tetőkertje, ahol már hagyományként kerülnek közvetítésre az aktuális VB vagy EB eseményei, most ez alkalommal a franciaországi Európa-bajnokság június 10-e és július 10-e között. Idén eggyel nő a tét, ugyanis a WestEnd Eb kvízjátékával akár meg is nyerheted a páros VIP belépőket! Próbáld ki magad, kattints ide és játssz!

Sokan bevásárlás vagy ügyintézés után ugranak be, hogy megnézzék az éppen futó mérkőzést, és legurítsanak egy hűsítő italt. Mások viszont rákészülnek az érkezésre, nagyobb társasággal,
kedvenc csapatuk színeibe öltözve, zászlókkal felszerelkezve foglalnak helyet a hatalmas, 6-szor 4 méteres LED-fal előtt, amely a háromhektáros terület szinte minden pontjáról látható. A terasz 1500 ülőhelye közül közel 300 fölött sátorponyva feszül, így egy futó zápor miatt sem fogtok lemaradni a legizgalmasabb jelenetekről. Akik a mérkőzések között megéheznek, a Metropol szurkolói teraszon a hagyományos és francia ételkülönlegességeiből válogathatnak, a fogásokat pedig jóféle sörökkel is leöblíthetik.
A nyitó és zárónapon valamint a magyar mérkőzése előtt szórakoztató programokkal is készülnek a szervezők. Lesz szurkolói arcfestés, tangóharmonika és kánkán produkció, hogy még forróbb legyen a hangulat, amire egyébként már a kezdő, kevésbé érdekes meccsek esetében sem lehet panasz, hiszen azokat is több százan követik figyelemmel, a rangadókon pedig szinte forr a levegő, igazi stadionhangulat uralkodik. További részletekért kattints ide A drukkerek közt sokan olyan országokból érkeztek, amelyek csapata a tornán is szerepel, és a többieknek is szívesen megtanítják például a csapatukat éltető rigmusokat.