Jump to content

A Juventusban folytatja a bosnyák klasszis

2016. 06. 13. 12:26

Az átigazolási szezon eddigi legnagyobb fogását a Juventus mondhatja magáénak, a Serie A bajnoka ugyanis megszerezte az egyik legnagyobb riválisának alapemberét. A hírek szerint a bosnyák labdarúgóval már mindenben megegyeztek és már csak az orvosi vizsgálatok választják el a támadót attól, hogy új csapatában bemutatkozhasson. 

Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Juventus labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Miralem Pjanic. A torinói együttes ezzel igazán nagyot húzott, hiszen egyrészt egy kiváló labdarúgót igazolt le - már ha igazak a hírek - másrészt követlen riválisát gyengítette azzal, hogy az egyik legjobb játékosát szerezte meg. 

A torinói klub hétfői bejelentése szerint az AS Roma bosnyák válogatott középpályásának már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie. Pjanicot eredetileg 2018 nyaráig szerződés kötötte a fővárosiakhoz, de a kontraktusban volt egy záradék, amely szerint amennyiben egy klub kifizeti a 38 millió eurós kivásárlási összeget, akkor szabadon távozhat.

A 26 éves futballista 2011-ben az Olympique Lyontól igazolt a Romához, az elmúlt szezonban 33 bajnokin 10 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:espnfc.com)