Jump to content

Ronaldo négy közé lőtte a Realt

2016. 04. 12. 22:50

A Real Madrid hazai pályán Cristiano Ronaldo mesterhármasával 3-0-ra nyert a Wolfsburg ellen a labdarúgó Bajnokok ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és 3-2-es összesítéssel jutott be az elődöntőbe.

 

A Real Madrid elképesztő rohamokkal kezdte a Wolfsburg elleni csatát, az első percekben csak az volt a kérdés, hogy vajon a vendégek megússzák-e bekapott gólok nélkül. A madridiak a találkozó elején még csak felsőlécig jutottak, ám a 16. percben megtört a jég, Crisitano Ronaldo másfél perc alatt két gólt szerzett, ezzel ledolgozta csapata hátrányát.

Ronaldo első gólja: 

És másfél perc után a második:

A 30. percben újabb érvágás érte a Wolfsburgot, megsérült ugyanis a németek legjobbja, Julian Draxler. Érdekes módon a wolfsburgiakat nem viselte meg kreatív játékosuk hiánya, sőt, akár megszerezhették volna az akkor éppen továbbjutást jelentő gólt, de nem tudtak betalálni. Ez persze visszaütött, jött ismét Ronaldo, aki a 77. percben szabadrúgásból szerezte meg csapata és önmaga harmadik gólját. 

A Real Madrid kétgólos hátrányból felállva odahaza 3-0-ra nyert a Wolfsburg ellen és 3-2-es összesítéssel jutott a BL elődöntőjébe. 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

Real Madrid-VFL Wolfsburg 3-0 (2-0)

Gólszerző: C. Ronaldo (16. perc, 17., 77.)

Továbbjutott: a Real Madrid, 3-2-es összesítéssel.

(Forrás: sportrajongo.hu;m4sport.hu/Fotó:twitter)