Jump to content

Eb: zárt kapus meccsek? O'Neil szerint nem gond.

2016. 03. 24. 13:34

Amennyiben a francia hatóságok úgy döntenek, Martin O'Neill, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elfogadná, hogy zárt kapuk mögött rendezzék meg a nyári Európa-bajnokság mérkőzéseit.

 

AZ UEFA a keddi, brüsszeli robbantások után megerősítette, hogy mindent elkövet a június-júliusi torna biztonságos lebonyolításáért, és folyamatosan figyeli a kockázati szintet.

O'Neill - a Leicester City és az Aston Villa volt menedzsere - ezzel együtt elárulta: egyetértene azzal, hogy biztonsági okokból nézők nélkül rendezzék meg a meccseket.

"Bármilyen döntés születik, mi alkalmazkodunk hozzá" - mondta a 64 éves szakember a brit médiának. Hozzátette: a szigorú biztonsági intézkedések miatt nehézkessé válhat, hogy a szurkolók közvetlen kapcsolatba kerüljenek a csapatukkal. "Nem akarjuk távol tartani magunktól az embereket, de a drukkerek bizonyára érzékelni fogják, milyen szigorúak a biztonsági intézkedések, s ez mivel jár" - fogalmazott O'Neill.

Az írek az Eb csoportszakaszában a svédekkel, a belgákkal és az olaszokkal találkoznak. A június 10. és július 10. között sorra kerülő franciaországi viadalon a magyar válogatott is ott lesz.

(Forrás: mti/Fotó:twitter, uefa.com)