Jump to content

Barca és MU: felhívás keringőre Calhanoglu módra

2015. 11. 07. 13:30

Hakan Calhanoglu, a török válogatott és a Bayer Leverkusen középpályása várhatóan az egyik legkapósabb "portéka" lesz a nyári, de talán már a téli átigazolási piacon. A fiatal titán most leszűkítette lehetséges következő klubjainak körét arra az esetre, ha távozna Németországból.

A téli átigazolási időszak közeledtével a nemzetközi média egyre aktívabb, kiváltképp a Barcelona és a Manchester United vonatkozásában. Az újságírók dolga azért is könnyebb e két gigász vonatkozásában, mert a katalánok átigazolási tilalma 2016. január 1-én jár le, és igen nagy aktivitás várható a részükről a piacon, a Louis van Gaal vezette MU pedig - bár elindult az újjáépülés útján - még mindig nem az igazi, és LvG igazolni szeretne a télen.

Most egy olyan játékos jelezte e két klub felé "csatlakozási" szándékát, akire az elmúlt fél évben mutatott kiváló játéka miatt figyelt fel igazán Európa. Ő nem más, mint Hakan Calhanoglu, a török válogatott és a Bayer Leverkusen fiatal játékosa.

"Mind a Barcelona, mind a United óriási klub. Nagyon nehéz lenne nemet mondani bármelyikük megkeresésére, ugyanakkor azt el kell mondanom, hogy még semmilyen megkeresés nem történt egyik klub részéről sem. Nem is szeretnék foglalkozni a jövőben a különböző átigazolási pletykákkal, de ha a Barcelona hívna, azzal azért komolyabban foglalkoznék."

A 21 éves támadó középpályás értéke 18 millió euró, szerződése 2019-ig szól a "gyógyszergyáriakkal."

(Forrás: sportrajongo.hu/thesportsbible.com/transfermarkt.de; fotó: sportrajongo.hu/90min.com/ultimatesports.com)