Jump to content

Totti: 300!

2015. 09. 21. 11:26

A negyedik fordulóban megszerezte első győzelmét a címvédő Juventus az olasz labdarúgó-bajnokságban, ám mégsem ez, hanem Francesco Totti mérföldköve jelentette az igazán nagy hírt az olasz foci háza tájáról. A Roma emblematikus figurája győztes meccsen szerepelt és megszerezte pályafutása 300. gólját a Serie A-ban.

Az AS Roma a Sassulo együttesét fogadta a római Olimpiai Stadionban. A hazai közönség azonban a 22. percben konstatálhatta, hogy a vendégek bizony nem feltett kezekkel álltak ki a fővárosiak ellen, Defrel góljával ugyanis a Sassulo szerezte meg a vezetést. Nem kellett azonban sokat várni az egyenlítő találatra, a kapitány, Francesco Totti a 36. percből Pjanic passzából egyenlített. A római klubikon ezzel megszerezte 300. gólját csapata színeiben, más kérdés, hogy a találat bizony lesről született.

Még a szünet előtt ismét vezetéshez jutott a vendégek együttese, Flores passzából Politano talált be. A szünet után nem sokkal jött az újabb római egyenlítés, Salah találata után viszont már újabb gól nem született, így az AS Roma pontokat vesztett a találkozón, amely Totti mérföldköve miatt minden bizonnyal emlékezetes marad a hazai drukkerek számára. A Roma jelenleg a 4. a Sassulo pedig az 5. a bajnokságban, melyet az Inter vezet két pont előnnyel a Torino, hárommal pedig a Fiorentina előtt.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:soccerhighlightstoday.com)