Jump to content

Szalai Ádám Brémában köthet ki

2015. 07. 31. 08:00

Németországi sajtóhírek szerint Szalai Ádám lehet, hogy a Werder Bremenben folytatja pályafutását. Legalábbis a brémai sportigazgató a kiszemeltek között tartja számon. A brémaiaknak csatárt kell igazolniuk, ugyanis Di Santo a Schalke csapatába igazolt, pótlását akár Szalaival is megoldhatják.

A német lapok szerint Szalai legigazolására jó esély látszik, már annál is inkább, mivel a brémai sportigazgató, Thomas Eichin állítólag nagyra tartja a jelenleg még a Hoffenheim keretéhez tartozó, ám a hírek szerint csupán negyedik számú csatárnak számító magyar válogatott játékost. Szalai az előző idényben öt gólt és hat gólpasszt jegyzett és miután Kevin Kuranyit is leigazolt a hoffenheimi együttes, lehet, hogy létszám felettivé válik.

Itt jön képbe a Werder, amely ugyanakkor több vasat tart a tűzbe, ugyanis Szalai mellett Dimitar Berbatov, Nelson Valdez, Robert Beric, Vedad Ibisevic és Ruwen Hennings is a kiszemeltek táborába tartozik.

Szalai értékét a transfermarkt.de 4.5 millió euróra becsüli, ezzel a lehetséges érkezők közül a legdrágább játékosnak számít. A két veterán és tapasztalt csatár, Berbatov és Valdez - utóbbi már játszott Brémában - ráadásul csapat nélküli, így velük csak a fizetésben kell megegyeznie a vezetőségnek. A stuttgarti Ibisevic 2 millió eurós értékkel bír, a Rapid Wienben játszó Beric értékét 3 millió euróra becsülik, míg a Karlsruher SC 27 éves csatára, Rouwens Hennings 1.5 euróba kerül a transfermarkt.de szerint.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:achtzen99.de)