Jump to content

Az egykori válogatott szerint az Arsenal nyáron komolyan költeni fog

2015. 05. 07. 12:50

Az idény végéhez közeledve egyre több szó esik a nyári átigazolási szezonról és a piac főszereplőiről. Andy Gray, a Sky Sport egykori, a TalkSports jelenlegi kommentátora szerint az Arsenal főszereplője lehet az átigazolái időszaknak, és úgy gondolja, hogy Arséne Wenger sokat is fog költeni a nyáron.

Andy Gray véleménye szerint az Arsenalnak immáron nincs szüksége sok játékosra, hiszen a londoniak kerete így is elég mély, jó játékosok is alkotják, viszont meghatározó futballistákra, úgymond vezéregyéniségekre égető szüksége van Arséne Wengernek. A korábbi 20 szoros skót válogatott labdarúgó úgy gondolja, hogy Wenger sokat fog a nyáron költeni, ám ezúttal nem érkeznek sokan a londoniakhoz, szerinte maximum két játékost vesz majd az Ágyúsok francia menedzsere.

Gray amondó, hogy Paul Pogba, a Juventus francia játékos tökéletesen illeszkedne az Arsenal keretébe, véleménye szerint Wengernek őt kéne megszereznie.

"Ha megnézem az Arsenal keretét akkor azt látom, hogy elég mély, sok jó játékosa van Wengernek, tehát "tömeget" nem kell igazolnia. Sokkal inkább meghatározó játékosokat, de azokból is elég kettő. Úgy gondolom, és ezt már korábban Wenger is kijelentette, hogy nyáron a londoniak sok pénzt költhetnek a piacon, de kevés játékost fognak vásárolni. Paul Pogba szerintem az, akire mindenképpen le kéne csapniuk, úgy gondolom, hogy a franciának az Arsenal tökéletes hely lenne, sokkal jobb csapattá tenné a londoniakat."

Gray szerint Wenger ezúttal kinyitja majd a pénzcsapot, a kérdés már csak az, hogy egy Pogba kaliberű játékos hajlandó-e aláírni az évek óta nyeretlen londoniakhoz.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sillyseason.com)