Jump to content

Real Madrid: a manchesteri klasszis szerint Bale láthatatlan volt

2015. 05. 06. 10:30

Roy Keane, a Manchester United egykori klasszis középpályása úgy gondolja, hogy a Real Madrid tíz emberrel játszott a Juventus ellen, így pedig semmi esélye sem volt az olasz bajnok elleni mérkőzésen. A BL-elődöntők első felvonásában a Juventus 2-1-re legyőzte a címvédő Real Madridot, Keane szerint a királyiaknál Gareth Bale láthatatlan volt az egész mérkőzés során.

"Tíz emberrel nem lehet mérkőzést nyerni. Gareth Bale semmit sem adott a Real Madrid játékához, minden alkalommal a könnyebbik utat választotta, döntésein, megmozdulásain tisztán látszott mindez" - mondta el véleményét Roy Keane a Juventus-Real Madrid mérkőzést követően. A Manchester United egykori csapatkapitánya éles szavakat intézett Bale felé, ám nem nagyon lehet ezekkel a megállapításokkal vitatkozni, Bale valóban árnyéka volt önmagának. A walesi védelmében azonban mindenképpen meg kell említeni, hogy vádlisérülés után tért vissza, talán ezért sem tudott 100%-os teljesítményt nyújtani.

Mindenesetre Bale nem először kerül a kritikák kereszttüzébe, madridi pályafutása mostanság nem a sikerekről szólnak. Talán nem véletlen, hogy immáron hónapok óta arról cikkez a spanyol és a brit sajtó is, hogy a walesi játékos a nyáron elhagyja a Real Madridot, jóllehet kérőkben valószínűleg nem lenne hiány. A pletykák szerint a Chelsea és a Manchester United is szívesen látná Balet a soraiban, sőt legújabb kérőként a német rekordbajnokot, a Bayern Münchent is emlegetik.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:bleacherreport.com)