Jump to content

Ezért is szeretjük C. Ronaldót

2015. 05. 06. 12:39

Cristiano Ronaldo néha arrogánsnak tűnik egy-egy mérkőzésen, olykor hisztizik, mert nem oda jött a passz, vagy nem őt találta meg egy társa a labdával, vagy esetleg ő maga hagy ki egy helyzetet. Vannak visszatetsző dolgai a pályán a portugál zseninek, de azt senki sem vitathatja, hogy a pályán és különösen a pályán kívül, azért leginkább pozitív dolgokkal hívja fel magára a figyelmet. Ezúttal sem történt ez másként, CR7 most egy japán kisfiút védett meg, aki portugálul köszöntötte a Real Madrid világsztárját.

Az eset még tavaly történt, ám a videó pár perccel ezelőtt került fel a világhálóra. Ronaldo Japánban volt hivatalos egy promóciós eseményen, ahol egy laza hangvételű kérdezz-felelek is lezajlott közte és a helyszínen helyet foglaló gyerekek között. Az egyik japán kisfiú portugálul próbált beszélni Ronaldóhoz, ám érthető módon rettenetesen izgult. Egyrészt, mert nem az anyanyelvén beszélt a vélhetően példaképeként kezelt sztárhoz, másrészt meg valószínűleg úgy izgult, mint még soha, hiszen az ember életében nem sűrűn fordul elő, hogy egy színpadon lehet napjaink legnagyobb futball-sztárjával.

Ronaldo láthatóan meghatódott a kisfiú mutatványán, és amikor a közönség köréből valakik nevetni kezdtek a gyermek hiányos portugál ismeretein, akkor rögtön a védelmére kelt.

"Miért mosolyogtok, ne nevessetek! Miért? Portugálul beszél, méghozzá jól. Nagyon jól. Boldognak kéne lennetek, hiszen nagyon keményen próbálkozik!" - állt ki japán rajongója mellett C. Ronaldo, aki nem először és vélhetően nem is utoljára vizsgázott jelesen emberségből.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter, cristianoronaldofan.com)