Jump to content

Real-Juve: Meccs előtti nyilatkozatok

2015. 05. 05. 13:47

A mai nap fő témája egyértelműen a Juventus-Real Madrid BL-elődöntő első felvonása. A párosítás közkedvelt téma korábbi és jelenlegi játékosok és edzők körében, a sajtótájékoztatón azonban a közvetlen érintettek is megszólaltak.

A Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a spanyol bajnokság 2. helyén álló Real Madrid látogat Torinóba, az immáron matematikailag is bajnok Juventushoz. Az olaszok a Dortmund és a Monaco legyőzésével, míg a spanyolok a Schalke és az Atlético testén keresztül jutottak a finálé kapujába. A mérkőzéssel kapcsolatban esélylatolgatások tömkelege látott már napvilágot, a résztvevők közül Carlos Tevez és Pepe is nyilatkozott. Az argentin csatár kiegyenlített küzdelemre számít, ahol a hibák döntenek majd. „Kemény és nyílt összecsapás lesz, két nagyszerű csapat játszik majd, és az fog továbbjutni, aki kevesebbet hibázik. Bízom a csapatomban és az edzőmben, képesek vagyunk a győzelemre.” – mondta. Korábbi manchesteri csapattársáról, Cristiano Ronaldóról is faggatták, ám ennek a kérdésnek Tevez nem tulajdonított nagy jelentőséget. „Találkozni fogok Cristianóval a játékoskijáróban, és bizonyára váltunk majd pár szót, de a kezdő sípszó után már ő is az ellenfelem lesz.”

A madridiak védőjét, Pepét korábbi fiatal csapattársáról, Alvaro Morataról kérdezték. „Különleges srác, örülök, hogy útjaink keresztezik egymást, pláne, hogy egy ilyen szoros mérkőzésen. Különös pillanat lesz, hiszen a szemem láttára debütált a Real Madrid színeiben.” – mondta a portugál hátvéd. „Tudom, hogy nagyon tiszteli a Realt, de ahogy elkezdődik a meccs, a jelenlegi klubjáért fog küzdeni, ahogy én is. Szép dolog a barátság, de ilyen meccseken ezt félre kell tenni. – tette hozzá. A fogadóirodák szorzói alapján a Real Madrid valamivel esélyesebb, de mindenki nagyon szoros mérkőzésre számít. A meccset 20:45-től rendezik meg.

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:FourFourTwo)