Jump to content

Megszakadt a kapcsolat Messi és Pep között

2015. 05. 05. 16:45

A Bayern München és a Barcelona szerdai összecsapásával kapcsolatban folyamatosan jönnek a hírek és nyilatkozatok, főként Guardiola és a Barca kapcsolatát illetően. Most egy minden eddiginél sokkolóbb hír látott napvilágot.

Barcelonai korszaka alatt Josep Guardiola halmozta a trófeákat, az általa tökélyre fejlesztett tiki-taka nevű játékrendszerrel pedig Európa csúcsára vezette csapatát, majd ott is tartotta távozásáig. Most a Bayern München vezetőedzőjeként egykori játékosaival és kollégáival néz majd szembe, így azzal a Lionel Messivel is, aki az ő keze alatt érett a világ egyik legjobb játékosává. Köztudott volt, hogy a játékos és Guardiola kapcsolata a szakmain túlmutató, a felek ugyanis mély barátságot is ápoltak. Most azonban ezt maga Lionel Messi cáfolta meg. „Nagyon jó volt, amíg itt volt. Sok trófeát nyertünk, én magam pedig rengeteget fejlődtem, ez volt az az idő mikor a legtöbbet tanultam játékosként.” – kezdte a négyszeres aranylabdás. „Nagyon jó kapcsolatban voltunk, amíg nálunk dolgozott. Találkoztam vele néhányszor a távozása után, de azóta nem tartjuk a kapcsolatot.” – mondta Messi.

A Barca tízesét arra is megkérték, hogy hasonlítsa össze korábbi edzőjét a jelenlegivel, azaz Guardiolát Luis Enriquével. „Néhány dologban különböznek, Pepnek megvannak a saját módszerei. Mindketten remek szakemberek, és nagyon jól bánnak a játékosaikkal, egyenlően kezelik őket.” – válaszolta az argentin. A két csapat legutóbbi találkozásakor a Bayern 7-0-s összesítéssel masírozott a fináléba, most azonban a bombaformában lévő Barcelona egy leheletnyivel ütőképesebbnek tűnik a sérülések által megtizedelt münchenieknél. Igazán érdekes mérkőzésre lesz tehát kilátás, amelyet a Digi Sport 1 szerdán, 20:45-től élőben közvetít.

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:hiilkubad.com)