Jump to content

A Realból érkezhet Dzsudzsák új csapattársa

2015. 04. 21. 16:32

Javier Hernandez a futó szezonban a Real Madrid kölcsönjátékosaként szerepelt. A spanyol fővárosban azonban csak epizodistaként számolnak vele, és úgy hírlik, munkaadója, a Manchester United se számol vele a jövőben.

Hónapok óta tényként kezelik Hernandez Madridból való távozását. A mexikói 2010-ben szerződött a Manchester United csapatához, ahol sokszor csereként beállva, 102 meccsen összesen 37 gólt szerzett. A 2014-2015-ös szezont kölcsönben a Real Madridnál tölti, ahol azonban egyértelműen tartalékként számolnak vele. Benzema, Bale és Ronaldo mögött nem sok esélye volt a kezdőcsapatba kerülésre, így főleg tét nélküli mérkőzéseken játszott, vagy 10-20 percekre csereként lépett pályára. A whoscored.com statisztikái szerint a mexikói játékos a Real Madridnál eddig összesen 22-szer szerepelt, ebből mindössze 4-szer kezdőként. Ezeken a mérkőzéseken összesen 602 percet játszott, és 4 gólja mellett 2 gólpasszal iratkozott be a jegyzőkönyvbe.

Mint az várható volt, a Realnál hosszú távon nem számolnak vele, és a hírek szerint a Manchester United sem vele képzeli el a következő idényt. Több, mint valószínű tehát, hogy a 26 éves támadó a nyáron klubot vált. A goal.com szerint kérők is vannak, konkrétan a Dinamo Moszkva érdeklődéséről lehet hallani. Amennyiben az üzletet sikerül megvalósítani, Hernandez jövőre a jelenleg legértékesebb magyar játékossal, Dzsudzsák Balázzsal futballozhat együtt. Az már egy másik kérdés, hogy vajon Dzsudzsák marad-e Moszkvában, mindenesetre előfordulhat, hogy a Dinamo támadósora egy komoly légi fegyverrel bővül.

(gt)

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:latestsportsalerts.blogspot.com)