Jump to content

Az egykori liverpooli védő az Arsenalban köthet ki

2015. 04. 08. 12:12

Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben jelenleg második helyen álló Arsenal labdarúgó csapata a nyáron mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezze a Real Madrid védőjét, az egykoron a Liverpoolban is sikeres idényeket eltöltő spanyol válogatott játékost. A Metro című lap szerint Arséne Wengernek ráadásul nem is kell túl mélyen a zsebébe nyúlnia, a kiszemelt játékost állítólag 4 millió font alatt meg lehet vásárolni.

A spanyol válogatott Alvaro Arbeloa 2009-ben hagyta el a Liverpool együttesét,a zóta 215 mérkőzésen képviselte a Real Madridot. Carlo Ancelotti, a "királyiak" szakvezetője azonban az utóbbi időben nem bízik benne, helyette inkább Dani Carvajalt használja a jobb oldali védő szerepében. Arbeloa természetesen nincs megelégedve a szerepével és azért, hogy megtartsa helyét a spanyol válogatottban a hírek szerint kész váltani. A Premier League-be való visszatérés egy lehetséges opció a védő számára, akit a hírek szerint az Arsenal szeretne mindenképpen megszerezni.

Arséne Wenger jelenleg jobb oldali védőként Hector Bellerin-t és Calum Chambers-t játszatja leginkább és a két játékos nagyszerűen el is látja feladatát, ám a francia szakember ennek ellenére szeretné megszereni Arbeloát, aki ráadásul a pálya bal oldalán is bevethető. A londoniak azért is gondolkodnak a spanyol védőben, mert egyrészt tapasztalt játékosról van szó, másrészt pedig az ő szintjükön "fillérekért" megszerezhető. A mértékadó Transfermarkt.com adatai szerint Arbeloa ára 3.6 millió font.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sillyseason.com)