Jump to content

Real Madrid: a PSG játékmesterét csábítják

2015. 04. 02. 10:30

Az El Mundo Deportivo beszámolója szerint a Real Madrid vezetősége a nyári átigazolási szezonban szeretné megszerezni Javier Pastorét, a PSG játékmesterét. A párizsiak támadója kiváló szezont fut, ennek ellenére sokakat meglepett a madridiak szándéka, hiszen a jelenlegi keretben igen nagy számban képviseltetik magukat a támadó szellemű futballisták.

A klbuhoz közeli források ugyanakkor megemlítik, hogy Carlo Ancelotti Pastore megszerzésével nagyobb variációs lehetőséget szeretne kialakítani a kereten belül, még annak ellenére is, hogy Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Toni Kroos, Isco, Modric és James Rodríguez személyében a világ talán jelenlegi legjobb támadói is a keze alatt dolgoznak.

Az egykori palermói támadó 2011-ben érkezett a francia élvonal kirakatcsapatához és bár a kezdeti időszakban nem tudta legjobb formáját hozni, később igazolta, hogy megérte a közel 40 millió eurós árát. A 25 éves Pastore szerződése 2016 végén jár le és bár a tárgyalások megkezdődtek a játékos és jelenlegi klubja között, megegyezés egyelőre nem született.

Pastore a mostani szezonban három gólt szerzett a PSG színeiben bajnoki találkozókon, emellett kiosztott hét gólpasszt. A támadó az argentin válogatottban is sikeresen szerepelt a közelmúltban, Lionel Messi távollétében góllal és gólpasszal segítette győzelemhez Ecuador ellen Gerardo Martino együttesét. A futballista árát a Transfermarkt.com oldal 20 millió euróra taksálja.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)