Jump to content

Beckham fiát nem marasztalja az Arsenal

2015. 02. 24. 12:34

Az Arsenal várhatóan nem ajánl szerződést majd a klub utánpótlásában futballozó Brooklyn Beckhamnek, David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya legnagyobb fiának. A Manchester United és a Real Madrid egykori ikonikus labdarúgójának fia még csak 15 éves, de a visszautasítás miatt a lapok úgy tudják, hogy még az is megfordult Brooklyn fejében, hogy felhagy a labdarúgással.

Több brit médium - köztük a Daily Mail is - hetek óta foglalkozik David Beckham Brooklyn nevű fiának szakmai előmenetelével. A 15 éves fiatalember állítólag nagyon tehetséges, nem véletlenül került be az Arsenal utánpótlásakadémiájára. A londoni klub edzői stábja is jó véleménnyel van a fiatal futballistáról, ám a posztján, azaz a jobboldali középpályások között - ahol édesapja is szerepelt - több olyan játékos is akad, aki nála előrébb tart.

A Daily Mail honlapja szerint még az is elképzelhető, hogy a legidősebb Beckham-fiú felhagy a futballal, ugyanakkor két testvére, Romeo és Cruz továbbra is az Arsenal akadémiáján készül.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:mirror.co.uk)