Jump to content

Bayern: Müller szerint nem lefutott a Bundesliga

2015. 02. 24. 16:59

Thomas Müller, a címvédõ és most is éllovas Bayern München világbajnok csatára magabiztos előnyük ellenére nem ért egyet azzal a véleménnyel, hogy a német labdarúgó-bajnokságban nincs elég riválisuk. A bajorok a bajnokság során mindössze egyszer kaptak ki, közvetlen riválisuk, a VFL Wolfsburg nyolc ponttal van lemaradva tőlük.

Legutóbbi két mérkőzését megnyerte, ráadásul gólt sem kapott ellenben 14-et lőtt a Bayern München a német Bundesligában. Sokak szerint a német bajnokság idei kiírása (is) lefutott, ám Thomas Müller a címvédő támadója nem ért egyet ezzel a kijelentéssel.

„Van elég ellenfelünk a Bundesligában. A Wolfsburg tapad ránk” – mondta kedden Müllet aki szerint a Hamburg elleni hazai 8–0-s és a Paderborn elleni, idegenbeli 6–0-s siker után most nehezebb feladatok várnak rájuk:

„Pénteken az 1. FC Köln biztosan nem feltett kezekkel és üres kapuval jön majd hozzánk, éppen ellenkezőleg. Kölnben már megtapasztalhattuk, milyen keményen tudnak védekezni” – fogalmazott a játékos.

A Bayern München a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős, a múlt heti első meccsen gól nélküli döntetlent játszott a Sahtar Doneck vendégeként.
(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:Twitter)