Jump to content

Lampard szerint CR7-nek ki kell állnia Bale mellett

2015. 02. 19. 10:29

Frank Lampard szerint Cristiano Ronaldónak igen is nagy a felelősége abban, hogy a Bernabeu közönsége továbbra sem áll teljes mellszélességgel Gareth Bale mellett. A Manchester City játékosa úgy gondolja, hogy CR7-nek nyilvánosan kellene kiállnia Bale mellett, a portugálnak kéne segítenie, hogy a walesi és a Real Madrid szurkolótábora ismét egymásra találjanak.

Bale és C.Ronaldo kapcsolata – és ezzel párhuzamosan a Bernabeu és Bale kapocsolata – a januári Espanol elleni 3-0-ra megnyert találkozón romlott meg. Azon a találkozón bár a walesi gólt szerzett, egy alkalommal nem passzolt Ronaldónak inkább rálőtte a labdát. A portugál jobb helyzetben volt a walesi mégis elvállalta a lövést, ez pedig nem csak az aranylabdásnál, de a Real-szurkolóknál is kiverte a biztosítékot. Balet azt követően kifütyülte a Bernabeu közönsége és bár a vezetőség igyekezett elsimítani a dolgot, a szurkolóknál továbbra sem tartozik a kedvencek közé a walesi szélső.

Frank Lampard szerint ahhoz, hogy Bale-t ismét elfogadja a Bernabeu közönsége Ronaldo segítsége kéne, a portugálnak nyilvánosan kellene kiállnia csapattársa mellett.

„Biztos vagyok abban, hogy Bale egy kedves srác, de azt is gondolom, hogy azért az egója sem kicsi. Természetesen ezt is megértem, hiszen elképesztő dolgokat ért már el pályafutása során, ám most a játékát elnézve úgy gondolom, hogy az a szituáció rányomja a bélyegét a formájára. Szerintem vannak olyan szituációk amikor elgondolkodik, hogy lepasszolja vagy elvállalja-e a lövést az újabb kritikáktól félve, ez pedig nem tesz jót a játékának” – beszélt Bale helyzetéről a Sky Sports-nak Lampard.

Lampard szerint Ronaldónak elő kéne állnia és tisztáznia kellene a nyilvánosság előtt, hogy kettejük között nincs semmiféle ellentét, lévén ő a főnök a Real Madridnál, így ez a feladat is rá hárul. Az angol válogatottságtól korábban visszavonuló játékos szerint Ronaldo egy ilyen cselekedettel nem csak Bale-en, de a csapaton is segítene, hiszen a walesi formája valószínűleg egy csapásra helyre billenne, ebből pedig a Madrid is profitálna.

Persze a Real a tegnapi Schalke elleni BL-mérkőzésen is bizonyította, hogy még Bale jelenlegi visszafogott formáját is elbírja, hiszen sima 2-0-ra legyőzte a gelsenkirchenieket. A mérkőzés hőse természetesen C.Ronaldo volt, ki más is lehetett volna.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)