Jump to content

Chelsea: Cuadrado korábban az ősi riválisnak szurkolt

2015. 02. 11. 10:46

A Premier League-ben listavezető Chelsea legfrissebb téli igazolása Juan Cuadrado állítólag fiatalként a Manchester United sikeréért szorított. A kolumbiai szélső korábbi edzője egy angol lapnak mesélt egykori játékosáról sőt még azt is elárulta, hogy gyerekként egy Manchester névre hallgató csapatban is játszott.

Juan Cuadrado a téli átigazolási időszak utolsó pillanatában érkezett meg a londoniakhoz, akik közel 27 millió fontot fizettek a Fiorentina együttesének a támadóért. A villámléptű játékos korábban már számtalanszor hangoztatta, hogy nagy rajongója a Premier League-nek,sőt gyerekként kedvenc csapatát is a PL-ből választotta, igaz az nem a Chelsea volt. Cuadrado szíve ugyanis a Manchester Unitedért dobogott, legalábbis ezt állítja egykori edzője Deninson Rivas. A szakember egy angol lapnak nyilatkozott egykori játékosáról akiről azt is elárulta, hogy tinédzserként a Manchester névre hallgató helyi csapatban is megfordult.

Cuadrado vonzalma a Manchester Unitedhez végül is érthető, hiszen a 2000-es évek elején valóban uralta az európai klubfutballt a manchesteri csapat, amely Sir Alex Fergussonnak köszönhetően ráadásul a mezőny egyik legizgalmasabb játékát nyújtotta.

A Chelseaben az Aston Villa ellen csereként bemutatkozó Cuadrado április 18-án játszhat gyerekkori kedvenc csapata ellen, aznap rendezik a forduló rangadójának számító Chelsea-Manchester United mérkőzést.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)