Jump to content

Rodgers: A Liverpool elképesztő szerződésajánlatot tett Sterlingnek

2015. 02. 10. 07:24

Brendan Rodgers bízik benne, hogy a klub meg tud egyezni majd Raheem Sterlinggel, akinek a jelenlegi szerződése 2017-ben jár le. Amennyiben a Pool nem tud dűlőre jutni a fiatal játékossal, a nyáron jó pár kérője is akadhat, többek közt a Real Madrid.

A Liverpool szakvezetője úgy véli, remek ajánlatot tett a csapat a fiatal támadónak és szeretné, ha mersey-partiaknál maradna, bár konkrét számokat nem említett.

„Rengeteget fejlődött az utóbbi években, és ezért megérdemli az új szerződést, remélhetőleg meg tudunk vele egyezni. Beszéltem Raheemmal is rengetegszer, ő azt mondta, hogy jól érzi magát a klubnál. Itt megvan a lehetősége arra, hogy továbbfejlődjön, és ezért meg is fogja kapni a jutalmát” – nyilatkozta a Tottenham elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón.

Rodgers viszont arra is felhívta a figyelmet, hogy nem fognak túlfizetni egy játékosért sem.

„Nem vagyunk olyan klub, amely többet fog fizetni egy játékosért, mint amennyit ér egy adott pontján a karrierének. Itt nem arról van szó, hogy nem adjuk meg a játékosoknak, amit akarnak, hanem arról, hogy a legnagyobb tehetségeinknek biztosítsunk jutalmat” – tette hozzá.

Sterling mellett Jordan Henderson szerződése is lejár, bár az övé már az idei szezon végén. Sokak szerint ő lehet Gerrard utódja a liverpooli csapatban, és akár a csapatkapitányi karszalagot is örökölheti, így biztosra vehetjük, előbb-utóbb ő is új szerződésben részesül majd.

(st)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:eurosport.com)