Jump to content

Átigazolás: Pepével erősítenének a manchesteriek?

2015. 01. 31. 09:52

Február 2-án, hétfőn zárul az átigazolási időszak, sokan voltak aktívak eddig is, volt ahol nem történt játékosmozgás, de a finishez közeledve ismét szárnyra kelnek hírek, pletykák. Ezeket szedtük egy csokorba.

Angol információk szerint a Manchester United és a Manchester City is szeretné leigazolni Pepét, a Real Madrid portugál hátvédjét. Manuel Pellegrini Vincent Kompany mellé tenné a 31 éves játékost, így egy beton biztos középhátvéd kettőse lenne a Citynek. Louis van Gaal védelme nem mondható túlzottan biztos, így oda is elkélne a segítség. A United elsősorban Mats Hummels és Aymeric Laporte leigazolásán gondolkodik, de Pepe is ideális megoldás lenne a Vörös Ördögöknek. A portugál szerződése 2016 nyaráig szól a Real Madridnál.

A Bayern München kiszáll a Marco Reusért folytatott csatából, így Götze és Lewandowski után úgy tűnik nem lesz újabb Dortmund játékosból Bőrnadrágos. Ám Rues nagy valószínűséggel így is távozik. Angliából a Liverpool, Arsenal és a Manchester United érdeklődik, míg Spanyolországból a Real Madrid. A játékos kivásárlási ára 25 millió €.

Még egy MU-hoz tartozó pletyka szerint, továbbra sem tettek Gareth Bale szerzőtetéséről.

A Bundesligából érkezhet a nyáron távozó Steven Gerrard utódja. A Liverpool kész leigazolni a Hannover csapatkapitányát, Lars Stindlt. A ’poolnak nem lesz könnyű dolga, hiszen Dirk Dufner, a német csapat sportigazgatója kijelentette: „Stindl a legjobb és legértékesebb játékosunk.”

Emmanuel Adebayor kölcsönbe mehet, a befogadó klub a West Brom vagy a QPR lehet. A problémát a togoi csatár fizetése okozhatja, ami 100.000 £, hetente. A Tottenham másik csatárát, Roberto Soldadot a Roma nézte ki magának, a Milanhoz távozó Destro pótlására.

(forrás: espn.com, kép:backpagefootball.com)