Jump to content

PL: komoly mozgások várhatóak az átigazolási hajrában

2015. 01. 30. 09:53

Kis túlzással már csak órák választanak el bennünket a téli átigazolási szezon végétől. A hajrára felgyorsulnak a dolgok, különösen az angol klubok mozgolódnak. A Liverpool például a Burnley-től vásárolna, de a Chelsea-től is várható még meglepetés.

Angliából származó sajtóhírek szerint a Liverpool a Burnley csatárára, Danny Ingsre vetette ki a hálóját. Brendan Rodgers le akarja igazolni a játékost, ám a szezon hátralévő részére hagyná jelenlegi csapatánál.

A Chelsea-vel kapcsolatban mi is megírtuk már, hogy Juan Cuadrado érkezhet. A kolumbiai játékos megszerzésének érdekében a londoniak eladták a Wolsburgnak "potom" 30 millió euróért André Schurrlét. Állítólag a németért kapott összegből rögtön ki tudják fizetni a Fiorentinának Cuadrado árát így még az is elképzelhető, hogy a játékos pályára léphet a Manchester City elleni ragnadón.

A Chelsea-hez kapcsolatos hír még, ogy José Mourinho még az átigazolási szezon utolsó óráiban is mindent megtesz azért, hogy Enner Valenciát és/vagy Douglas Costát a csapathoz csábítsa. Előbbi 21 millió fontért hagyhatja el a West Ham csapatát, míg utóbbi 22 millió font ellenében érkezhet a Shakhtar Donetsktől.

Mozgolódik a Tottenham is amely az Everton csatárát, Kevin Mirallast szeretné leigazolni. Deniel Levy elnök ugyanakkor nem feltétlenül szeretne pénzmozgást az ügylettel kapcsolatban, inkább a csere felé hajlana. Mirallas helyett Aaron Lennont adná, kérdés, hogy az Everton belemegy-e az üzlet ilyetén való rendezésébe.

A végére pedig egy érdekesség, Diego Forlan így pályafutása vége felé visszatérhet a Premier League-be. Az uruguayi csatár a West Bromwich Albiontól és a Hull City-től kapott ajánlatot és ha hinni lehet a mértékadónak nem feltélenül nevezhető Daily Mailnek, akkor a jelenleg a japán Cerezo Ozaka játékosának számító Forlan a tavaszi idényt valóban a szigetországban töltheti.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:/fociclub.hu;foci-live.hu)