Jump to content

PL: Átigazolási kavalkád

2015. 01. 29. 22:27

Bár még két nap hátravan az átigazolási időszakból, a szigetországi egyesületek nem tétlenkednek, már ami a keretek megerősítését illeti. Az igazi hajrá az utolsó 48 órára marad, egyre szélesebbre nyílnak a klubok erszényei, ahogy fogy az idő.

A listavezető Chelsea Juan Cuadradóra hajt, a kolumbiai szélső a napokban átteheti székhelyét Londonba. A Fiorentina szélsője körülbelül 25 millió fontba kerülhet Roman Abramovicsnak, és az sem lenne meglepő, ha a két klub közötti megállapodás részeként Mohamed Salah Firenzében kötne ki.

A Manchester United skót középpályása, Darren Fletcher is minden valószínűség szerint búcsút int a vörös ördögöknek. Több kérője is akadt, jelent pillanatban a West Ham United tűnik a legvalószínűbb opciónak. Sam Allardyce többször említette, hogy szívesen látná Fletchert az Upton Parkban.

Mindeközben a kiesés elől menekülő Leicester City a Stoke német játékosával, Robert Huth-tal óhajtja megerősíteni a védelmét. Nigel Pearsonék már meg is kapták a Fazekasok engedélyét, hogy tárgyaljanak a játékossal az esetleges klubváltásról, szigorúan csak kölcsönben.

Jó hír azonban a Stoke City szurkolói számára, hogy Peter Crouch és Glen Whelan is két évvel meghosszabbította szerződését. A 42-szeres válogatott, veterán csatárt a Queens Park Rangers, míg az ír középpályást a West Bromwich Albion szerette volna a soraiban tudni. A két játékos együtt már több, mint 350 meccsen lépett pályára a Stoke színeiben, így a szurkolók érthetően örömmel fogadták a szerződéshosszabbítások hírét.


(la)

(forrás: sportrajongó.hu / fotó: manchestereveningnews.co.uk)