Jump to content

Real Madrid: Ramosnak a Chelsea udvarol

2015. 01. 28. 12:00

Hónapok óta tartja magát a téma, hogy Sergio Ramos a Real Madrid spanyol válogatott játékosa a Premier League-ben, közelebbről a Chelsea-ben folytatja pályafutását. A hírt természetesen sokan inkább pletykának titulálják, mindenesetre Ramos a madridiak első hosszabbítási ajánlatát visszadobta.

Sergio Ramos kontraktusa 2017-ben jár le, ám a védővel természetesen már most megkezdték a tárgyalásokat a madridi vezetők. A világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája győztes játékos ugyanakkor az első ajánlatot visszautasította. Állítólag Ramos nem a pénzt kevesli, hiszen most is Bale és Benzema szintjén áll a fizetési rangsorban, sokkal inkább kalandvágyból váltana.

Természetesen a végcél a Premier League, közelebbről a Manchester United, az Arsenal, valamint a Chelsea. Állítólag utóbbi már tapogatózott is Ramosnál, aki egy esetleges átigazolással tökéletes pótlása lehetne a veterán John Terry-nek. Az egykori Sevilla játékost ugyanakkor nagyon nehéz lenne elképzelni Madridon kívül és minden bizonnyal Carlo Ancelotti is mindent meg fog tenni azért, hogy csapata egyik legjobbját megtartsa.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:t-online.de)