Jump to content

PL: Lavezzi egyre közelebb a Liverpoolhoz

2015. 01. 28. 11:40

Angol sajtóértesülések szerint a PSG argentin csatára Ezequiel Lavezzi egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Liverpoolnál folytassa pályafutását. A híradások szerint a Mersey-parti alakulat 14 millió font ellenében szerződtetné le a gólerős játékost.

A Lavezzi-Liverpool frigy már hónapok óta beszédtéma a nemzetközi sportsajtóban, ám a hírek szerint a csatár liverpooli szerződtetésére immáron valóban nagy esély van. Mégpedig azért, mert a párizsiak szakvezetője Laurent Blanc nem vitte magával az argentint a csapat téli edzőtáborába. Lavezzi többször kijelentette már, hogy elvágyódik Párizsból ugyanis nem érzi edzője bizalmát. Igaz ami igaz, Blanc valóban nem számít a csatár szolgálataira, a Saint-Etienne elleni legutóbbi mérkőzésen is csupán 5 percre cserélte be.

A hírek szerint a liverpooli vezetőség ott volt ezen a találkozón, ám nem azért, hogy megnézzék Lavezzit, sokkal inkább azért, hogy átadják a klub 14 millió fontos ajánlatát a PSG vezetőségének. Az angol sajtó szerint a párizsiak rábólintottak az ajánlatra, így Lavezzi a téli átigazolási időszak utolsó pillanatában valóban csapatot válthat.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/conversacult.com)