Jump to content

Átigazolás: Bale nem megy Manchesterbe

2015. 01. 28. 12:15

Gareth Bale alítólagos Manchester Unitedbe való igazolása hetek óta lázban tartja a nemzetközi sajtót. A klubváltást madridi oldalról többször cáfolták, ám mindeddig maga Bale nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Egészen a mai napig.

Gareth Bale a Cadena SER rádiónak adott interjút, melyben kijelentette, hogy semmi esély arra, hogy a Manchester Unitedben folytassa pályafutását, egyszerűen azért, mert nem akarja elhagyni a Real Madrid csapatát. Bale elmondta, hogy jól érzi magát Madridban, ahol trófeákat nyer és szeretné ha ez így is maradna.

A walesi játékos az utóbbi hetekben a Bernabeu Stadion közönségének céltáblájává vált, miután az Espanyol elleni bajnokin nem passzolt a jobb helyzetben lévő Ronaldónak. A találkozót amúgy góllal zártó Bale-t ezt követően sokan önzőnek titulálták, az interjú során igyekezett is ezt a témát tisztába rakni.

„Nem hiszem, hogy önző vagyok. A pályán gólokat szerzek és gólpasszokat is adok. A játékot úgy játszom, ahogy szeretem, az pedig ,hogy a sajtó mit mond nem érdekel” – beszélt állítólagos önzőségéről az eddigi 72 madridi meccsén 36 gólt és 26 asszisztot jegyző Bale.

A riporter természetesen nem hagyhatta ki, hogy megkérdezze milyen a walesi viszonya Ronaldóval, ám a beszélgetés ezen részét Bale igyekezett rövidre zárni és csak annyit mondott, hogy nem rivalizálnak egymással.

Az interjú legérdekesebb része azonban nem ez volt, hanem az a pillanat amikor Bale elárulta, hogy régebben Arsenal-drukker volt. Ez egy egykori Tottenham játékostól mindenesetre elég merész “coming out”…

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)