Jump to content

PL: Londonból vásárolna a Liverpool

2015. 01. 27. 10:40

Angol lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool az Arsenal csatárát szeretné megvásárolni. Az átigazolási időszakban a többi csapat sem tétlenkedik, a Southampton Hollandiából igazolna, a Newcastle úgy hírlik megtalálta következő menedzserét és persze továbbra is tartja magát a Paul Pogba átigazolását illető pletyka, ami már talán több is pletykánál.

A szigetországi sajtót ma reggelre elárasztották azok a hírek, melyek azt taglalják, hogy az Arsenal fiatal csatárát, Chuba Akpomot szeretné megvásárolni a Liverpool. A 19 éves játékos a Brigthon elleni hétvégi FA-kupa mérkőzésen lépett pályára az Ágyúsok csapatában, de már jóideje figyelik a játékát a riválisok, így a Liverpoolon kívül a Manchester City a Tottenham és az Everton is, de külföldről - Borussia Dortmund - is bejelentkeztek érte. Akpom szerződése a nyáron lejár, de már kapott a londoni vezetőségtől egy hosszabbítási ajánlatot melyet ha aláír akkor 2019-ig kötelezheti el magát az Arsenalhoz. Az Arsenalt 6 éves kora óta erősítő Akpom a hírek szerint több lehetőséget szeretne kapni ám úgy érzi, hogy erre kevés az esélye. Ha azt nézzük, hogy Danny Welbeck, Olivier Giroud, Alexis Sanchez és Theo Walcott is előtte van a rangsorban, akkor érthető az aggodalma.
Ami a riválisokat illeti, a Southampton a Feyenordtól szeretné elhozni Jordy Clasie-t, akit hazájában Xavi holland megfelelőjének tartanak, ami azért nem rossz ajánlólevél. A középpályásért az Arsenal és a Liverpool is versenyben van, annyi előnye azonban van a Szenteknek, hogy Clasie játszott már a csapat jelenlegi mestere, Ronald Koeman kezei alatt amikor az a rotterdamiaknál dolgozott és akkor is kiválóan megértették egymást.
Hír még a Premier League háza tája felől, hogy a Newcastle United Steve McLarent nézte ki menedzseréül, míg továbbra is úgy hírlik, hogy a nyáron a Manchester United, Chelsea kettős ádáz harcot vív majd a Juventust erősítő Paul Pogba megszerzéséért.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:itw.com)