Jump to content

Premier League: Vasárnapi átigazolás hírek/pletykák

2015. 01. 25. 13:30

Habár vasárnap is meccsek sokassága várja a szurkolókat, a háttérben továbbra is zajlanak az igazolások, puhatolózások, hiszen már csak pár nap van hátra a téli átigazolási időszakból. Íme, a vasárnapi Premier League történések és pletykák.

A Villareal elfogadta az Arsenal ajánlatát a brazil hátvédjéért, Gabriel Paulistáért. Az egyezség magába foglalta, hogy a szezon végégig kölcsönbe Joel Campbell Spanyolországba kerül.

A Manchester United erősíteni szeretné védelmét, Nathaniel Clynet nézte ki Louis van Gaal, a Southampton játékosáért 20 millió £-ot adnának a Vörös Ördögök.

A Southampton is kinézett magának két hátvédet, Ronald Koeman Terence Kongolot és Sven van Beeket szeretné nyáron leigazolni a Feyenoordtól.

Raheem Sterling, habár még két év van hátra a szerződéséből, elutasította a Liverpool második szerződéshosszabbítási ajánlatát. Közben a ’pool közel került Will Hughes, a Derby County középpályásához. Glen Johnson pedig Romában köthet ki.

Harry Redknapp, a QPR menedzsere szeretné leigazolni Dimitar Berbatovot a Monaco csapatától. Az ár: 1 millió £, a fizetési igény 70.000 hetente.

Manchester United, Chelsea és Manchester City is leszurkolná a 75 millió £-ot Paul Pogbáért a Sunday Mirror szerint.

Tottenham és Manchester United versenyfutás várhat a PSV szélsőjéért, Memphis Depayért.

Papiss Cisset Sven Goran Eriksson próbálja Kínába csábítani a Guangzhou R&F csapatához, ám a Newcastle támadója nem döntött még a folytatásról.

Mario Balotelli rúdja egyre inkább kifelé áll Liverpoolból.

(PL)

(forrás: skysport.com, kép:skysport.com)