Jump to content

PL: Bogdán a Liverpool célkeresztjében?

2015. 01. 25. 21:14

Tegnap este gól nélküli döntetlent játszott a Bolton Wanderers a Liverpool vendégeként az FA-kupában. Nagy szerepet vállalt az újrajátszás kiharcolásában Bogdán Ádám, a magyar válogatott hálóőre. Olyannyira jó teljesítményt nyújtott a 27 éves kapus, hogy a Daily Mail értesülései szerint a tegnapi teljesítményével a Liverpool figyelmét is felhívta magára.

Bogdán Ádám távozásáról már amúgy is sokat lehetett olvasni az utóbbi időben: egyrészt a nyáron lejár a szerződése, így ha pénzt akarnak kapni érte a boltoniak, még januárban el kell adniuk. Másrészt az ősszel, a sérüléseit követően kiszorult a kezdőből a magyar portás, mivel Neil Lennon menedzser Andy Lonergant preferálja.

Eddig elsősorban a Bundesligából volt érdeklődés a 27 éves kapus iránt, a Stuttgart, a Hannover, és a Mainz merült fel Bogdán lehetséges új csapataként. A tegnapi parádés teljesítményét követően azonban angol sajtóértesülések szerint már a Liverpool is figyelemmel követi a magyar hálóőr sorsának alakulását.

Az Anfield Roadon sem ideális a helyzet, már ami a kapusposztot illeti. Simon Mignolet önbizalmán nyomott hagyott a pocsék ősz, minden mozdulatán érezhető a bizonytalanság. Brad Jones, Mignolet helyettese sérült, míg a harmadik számú kapus, Danny Ward még túl tapasztalatlan.


(la)

(forrás: sportrajongo.hu, dailymail.co.uk / fotó: actionimages.com)