Jump to content

Liverpool: Rodgers már tudja ki lesz Gerrard utódja

2015. 01. 23. 10:24

Brendan Rodgers az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere elárulta, hogy Steven Gerrard után ki lesz a Mersey-parti alakulat csapatkapitánya. Rodgers választása alapján a kapitányai karszalagot továbbra is egy középpályás viseli majd, aki azonban nem törzsgyökeres liverpooli.

Brendan Rodgers a hírek szerint Jordan Hendersonnak adja a csapatkapitányi tisztséget miután Steven Gerrard a nyáron elhagyja a csapatot. Mint ismeretes a "Vörösök" kapitánya a szezon végeztével az észak-amerikai bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxy-ben folytatja pályafutását. Rodgers tervei szerint Henderson lesz a kapitány, a szakember pedig úgy véli, hogy a fiatal játékos megfelelő pótlása lehet a klublegenda Gerrardnak.

Rodgers szerint Henderson erős egyéniség, karizmatikus és nem megy a szomszédba egy kis keménységért. Ezt mondjuk csapata legutóbbi mérkőzésén a Chelsea elleni Ligakupa összecsapáson bizonyította is, amikor összebalhézott a londoniak spanyol csatárával, Diego Costával. Henderson amúgy már azon a mérkőzésen is viselte a kapitányi karszalagot, miután Gerrardot lecserélte Rodgers, a 24 éves középpályás lett a "cséká".

Jordan Henerdson 2011-ben a Sunerlandtól került a Liverpoolhoz, azóta összesen 162 mérkőzésen szerepelt a klub színeiben és ezeken a mérkőzéseken 16 gólt szerzett.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: