Jump to content

PL: Wenger szerint Falcao egy "állat"

2015. 01. 19. 11:42

Eddig minden csak nem sikersztori Radamel Falcao manchesteri szerepvállalása. A kolumbiai játékos nem nagyon tudott még egyelőre beilleszkedni Louis van Gaal csapatába, nem, hogy az Atletico Madridnál mutatott formáját, de még a monacói teljesítményét sem tudja megismételni egyelőre a Vörös Ördögöknél. Nem véletlen, hogy folyamatosak a csatár klubváltásáról szóló pletykák, a legfrissebbek szerint Arséne Wenger is beállt a kérők sorába.

Radamel Falcao érkezését nagyon várták a nyáron Manchesterben, a klubvezetés rekordösszeget költ a fizetésére, ám a csatár egyelőre nem hálálta még meg mindezt jó teljesítménnyel. A kolumbiai játékos 13 meccsen eddig 3 gólt szerzett a PL-ben, kijelenthető, hogy nem ezért igazolták. A hírek szerint Louis van Gaal nincs is kibékülve nagyon Falcaóval és a kölcsönadási szerződést nem valószínű, hogy véglegesítik, tehát a kolumbiai kereshet magának új csapatot. Érdeklődőkben természetesen nem lesz hiány, hiszen azért az Atlético Madridnál vagy a Monacónál mutatott teljesítményével még mindig könnyen el lehet adni Falcaót, igaz 55 millió eurós ára azért megtizedeli a kérőket.

Speciel az Arsenal ki tudja fizetni ezt az összeget és Arséne Wenger amúgy is nagy rajongója Falcaónak, akiről alig egy éve így beszélt:

"Cavanival együtt "állatok". Cavani szerintem mozgékonyabb, többet fut a labdával, Falcao azonban a 16-oson belül életveszélyes, jobban benne van az a bizonyos gyilkos ösztön. Mindkettő játékát imádom, igazi klasszisok, nem tudnám eldönteni az igazat megvallva, hogy melyikük a jobb" - "vallott szerelmet" Wenger a két támadónak.

Érdekes, de mindkét játékos megszerezhető, egyáltalán nem lenne meglepetés, ha a kolumbiai és az argentin is Londonban kötne ki, igaz Cavani megszerzéséért a Liverpool is ádáz harcot vív és a hírek szerint közel is áll ahhoz, hogy megszerezze. Viszont Falcao akár Arsenal játékos is lehet, igaz nem biztos, hogy pont csatárra lenne szüksége Arséne Wengernek.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:telegraph.co.uk)