Jump to content

Liverpool: 40 milliót adnának Benzemáért

2015. 01. 19. 12:55

Brendan Rodgers a hírek szerint 40 millió fontot sem sajnálna kifizetni Karim Benzemáért. A szigetországról származó beszámolók úgy tudják, hogy a Liverpool északír menedzsere mindenképpen szeretné megszerezni a francia csatárt, míg a Real Madrid az érte kapott milliókból Edinson Cavanit venné meg.

A ügy főszereplői állítólag boldogtalanok jelenlegi állomáshelyükön, ugyanakkor mindketten legalább a bajnoki címért küzdenek jelenlegi csapatukkal, míg erre a Liverpoolnál - legalábbis a jelenlegi helyzetben - esélyük sem lenne. Mindenesetre az angol sportsajtó úgy értesült, hogy az edzőjével, Carlo Ancelottival pontosabban annak döntéseivel mostanság nem túl elégedett Benzema mindenképpen a Premier League-be szeretne játszani, míg a Liverpool mindenképpen erősítene csatár fronton. A kereslet és a kínálat tehát itt találkozik egymással, kérdés, hogy lesz-e valami az ügyből. A transfermarkt.de 45 millió euróra taksálja Benzema értékét, aki iránt a Liverpool mellett más PL-csapatok is élénken érdeklődnek.

Az mindenesetre biztos, hogy januárban nem érkezik az Anfield Roadra a belga tehetség, Divock Origi viszont az Ipswich tehetsége, a 18 éves Teddy Bishop már januárban átteheti a székhelyét a Mersey-parti alakulathoz. Ezen kívül pletykálják még, hogy Rodgersék beszálltak a Falcao megszerzéséért folytatott harcba, ám ez egyelőre csak pletyka, igaz minden ilyennek általában van valami alapja...

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:top2best.com)