Jump to content

Serie A: a Chelsea-től hozna csatárt az AS Roma

2015. 01. 17. 11:45

Miután José Mourinho nyilvánosságra hozta, hogy a januári átigazolási időszakban szívesen megválna egyiptomi játékosától Mohamed Salától, az AS Roma gyorsan be is jelentkezett érte. A rómaiak dolga azonban nem lesz egyszerű, ugyanis Salah bővelkedik a kérőkben, brit sajtóhírek szerint a Besiktas lehet az olaszok legnagyobb ellenfele a játékosért folytatott harcban.

Salahot a Chelsea tavaly januárban vette meg 11 millió fontért a Basel együttesétől. Az egyiptomi a mostani bajnoki évadban mindössze háromszor lépet pályára PL-találkozón, José Mourinho leginkább a BL-ben foglalkoztatta, ám ott is csak csereként. A játékossal kapcsolatban pár napja hozták nyilvánosságra, hogy klubja nem feltétlen tart rá igényt, Mourinho ugyanis beáldozná őt és Andre Schürlét is a Raphael Varane megszerzéséért folytatott harcban.

Amennyiben a portugál valóban eladná Salahot, úgy az AS Roma készen áll a megvételére. A fővárosiaknak nagy szükségük lenne egy tapasztalt és gólerős támadóra, hiszen egyelőre lemaradásban vannak a Juventusszal szemben az olasz bajnoki címért folytatott harcban, Rudi Garcia éppen ezért mindenképpen meg szeretné erősíteni a keretét. Az olasz sztárcsapatnak azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis a Besiktas trénere, Slaven Bilic is a csapatában szeretné tudni a csatárt, aki annak ellenére nagyon kapós, hogy a Chelsea-ben nem nagyon tudta megmutatni tehetségét.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:express.co.uk)