Jump to content

Juventus: menedzsere szerint Pogba távozhat

2015. 01. 14. 09:01

Izgulhatnak a Juventus drukkerei, ugyanis Paul Pogba menedzsere Mino Raiola - aki amúgy Zlatan Ibrahimovicsot és Mario Balotellit is képviseli - tegnap egy interjú során elhintette, hogy védence a közeljövőben elhagyja a torinóiakat. Egy nap elteltével a mértékadó FourFourTwo magazin (nem a hazai) már tudni véli, hogy az olasz válogatott klasszisa a Manchester Unitedben folytathatja pályafutását.

A magazin mindezt arra alapozza, amit maga Pogba mondott a lapnak adott interjújában. A 21 esztendős játékos annak idején már játszott az MU-ban ám az áttörés nem sikerült neki, 2012-ben ingyen távozott és a Juventusnál futott be. A FFT-nek adott interjújában Pogba elmondta, hogy miért kellett távoznia a manchesteri klubtól, ám azt is hangsúlyozta, hogy egy ajtót nyitva hagyott egy esetleges visszatérésre.

"Türelmetlen voltam, ezért távoztam. Annak idején azt mondták, hogy bíznak bennem, éreztem is a bizalmat, de mégsem játszattak. Azt mondták, hogy túl fiatal vagyok, de az edzőm azt is elmondta, hogy eljön még az én időm. Végül nem jött el, de mindez nem jelenti azt, hogy rossz szájízzel gondolok vissza a manchesteri időszakomra. Imádom a klubot."

Paul Pogba az idény elején egy öt évre szóló szerződést írt alá a Juventusnál, ám abban mindenki egyetért, hogy ezt a kontraktust a fiatal támadó nem fogja kitölteni. A kérőknek se szeri se száma, a leginkább Louis van Gaal szeretné megszerezni a játékost akinek az értékét a mértékadó Transfermarkt.com 50 millió euróra becsüli.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:foci-live.hu)