Jump to content

Átigazolás: Bony a City-é - hivatalos

2015. 01. 14. 14:30

A Manchester City 28 millió font ellenében szerződtette Wilfried Bony-t. A Swansea City csatárának ugyanakkor február közepéig várnia kell a manchesteri bemutatkozásra, ugyanis az elefántcsontparti válogatott tagjaként ő is részt vesz az Afrikai Nemzetek Kupáján

Hivatalossá vált, hogy a Manchester City-ben folytatja pályafutását Wilfried Bony. A csatár a Swansea City együttesét hagyja el és a 14-es mezben játszik majd új együttesében. Bonyért a manchesteri klub a BBC szerint 28 millió fontot fizetett. A 26 éves futballista 2013-ban a Vitesse együttesétől igazolt 12 millió font ellenében a walesi gárdához, tehát a Swansea vezetősége igen jó üzletet kötött annak idején Bony megvásárlásával.

A Manchester City Bony érkezésével immáron elmondhatja magáról, hogy a PL idei gólvágói közül a három legjobb - Bony (20), Aguero (18), Toure (17) - a klub kötelékébe tartozik. A manchesteri klubbal kapcsolatos hír még, hogy Matija Nastasic miután átment a hivatalos orvosi vizsgálatokon fél évig a Schalke 04 együttesét erősíti majd.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)