Jump to content

Átigazolás: a legfrissebb pletykák

2015. 01. 14. 12:10

Tisztogatások az MU-nál, Jermaine Defoe visszatérhet a PL-be, Pogba viszont továbbállhat a Juventustól. Közben állítólag Bony aláírt a Manchester Unitedhez, igaz a manchesteri klub még nem erősítette meg a játékos érkezését. Pletykák minden szinten...

Radamel Falcao, Robin Van Persie, Chris Smalling, Phil Jones, Jonny Evans és Rafael lehetnek azok a játékosok, akiknek nyáron utat mutat Louis van Gaal. Ők azok, akiknek kevesebb mint 18 hónap van hátra a szerződésükből, és vagy nem írtak még alá újat, vagy nem is ajánlott nekik a vezetőség. Mindeközben úgy tűnik, David de Gea marad a Vörös Ördögök hálóőre, Darren Fletcher pedig a West Bromhoz kerülhet.

Jermaine Defoe leigazolásán fáradozik a Sunderland. A jelenleg a Toronto FC-ben futballozó angol támadó egy csereügylet keretében kerülne a Fekete Macskákhoz. Jozy Altidoret és némi angol fontot adnának a játékosért, aki heti szinten 80.000 £-ot keresne. A szerződés hossza 3,5 év lenne.

Paul Pogba ügynöke azt nyilatkozta, a játékos csak akkor áll tovább a Juventustól, ha eljön a megfelelő pillanat. Sokan úgy vélekednek, hogy ez már nyáron eljöhet. A Juventushoz kapcsolódó további hír továbbá, hogy Allegri mester érdeklődést mutat Balotelli iránt, akit újra felépítene egy klasszikus csatárrá.

Samuel Eto’o és az Everton kapcsolata is véget érhet. Az 5 hónapnyi liverpooli kitérő után a kameruni támadó az MLS felé veheti az irányt.

Wilfried Bony aláírt a Manchester Cityhez. Ezt az elefántcsontparti szövetség jelentette be Twitter-oldalán. A támadó csatlakozott az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő együtteshez, átigazolását a manchesteri klub ugynakkor még nem erősítette meg.

Végezetül egy érdekesség: David Trezeguet visszatérhet Olaszországba. A 37 éves francia, aki 2010-ben hagyta el a Juventust, legutóbb pedig az indiai bajnokságban, a Pune Citynél játszott a Modenával hozták összefüggésbe. Antonio Caliendo a Modena jelenlegi elnöke szerint az egyezségre akár még esély is van. A szakember nem véletlenül ennyire derülátó, hiszen korábban éppen Trezeguet ügynökeként dolgozott. A világ-, és Európa-bajnok csatár ügyében január 15-ére ígérnek újabb információkat.

(PL)

(forrás: skysports.com , kép: skysports.com)