Jump to content

Liverpool: Arbeloa visszatérhet

2015. 01. 13. 15:00

Úgy hírlik, hogy még a januári átigazolási szezonban csapatot válthat Álvaro Arbeloa a Real Madrid spanyol válogatott védője. A 31 éves labdarúgó iránt az Arsenal és a Chelsea is érdeklődik, ám ő sokkal inkább korábbi csapatát a Liverpoolt részesítené előnyben.

Arbeloa a hírek szerint kevesli a játéklehetőséget és amint lehet elhagyná a Real Madrid csapatát. A védő kevés játékidőt kap Carlo Ancelotitól aki a 23 éves Dani Carvajalt részesíti előnyben vele szemben a védelem összeállításánál. A helyzetével elégedetlen Arbeloa a hírek szerint reméli, hogy nem gördítenek akadályt a távozása elé és a klubváltás már a januári átigazolási szezonban megtörténhet.

Ami a kérőket illeti, nos azokban nincs hiány. A szigetországi sajtó szerint az Arsenal és a Chelsea is tárt karokkal várná a védőt ami nem is csoda, hiszen az Ágyúsok védelmében elkélne a spanyol tapasztalata, José Mourinho pedig miután dolgozott a Real Madridnál, testközelből ismerhette meg Arbeloa képességeit.

A játékos ugyanakkor egyáltalán nem szeretne Londonba költözni, szíve szerint visszatérne egykori sikereinek helyszínére Liverpoolba. Arbeloa kívánságának teljesülésére amúgy jó esély van, hiszen Brendan Rodgers az idény végén nem szeretné meghosszabbítani Glen Johnson szerződését, így a klubváltás valóban megtörténhet.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:marca.com)