Jump to content

Kamerun: 27 évesen mondta le a válogatottságot a középpályás

2015. 01. 07. 12:32

Miután kihagyták az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő kameruni válogatott keretéből, lemondta a válogatottságot Alex Song az angol Premier League-ben szereplő West Ham United játékosa. A középpályás döntését valószínűleg a West Ham szurkolók egyáltalán nem bánják, hiszen így a 27 éves Song így továbbra is a menedzser Sam Allardyce rendelkezésére állhat.

"Az országom iránti szeretetem soha sem fog változni" - többek között ezt írta ki Instagram oldalára a kameruni válogatottból mellőzött Song. A játékos a szövegben hosszasan magyarázta, hogy miért döntött úgy, hogy lemondja a válogatottságot, képként saját mezét tette ki.

Song bevallása szerint innentől kezdve szeretné minden energiáját a klubcsapata felé fordítani, amely jelenleg a West Ham United ahol kölcsönben játszik, ugyanis a kameruni eredetileg a Barcelona játékosa.

A középpályás amúgy azóta nem lépett pályára a kameruni válogatottban amióta a brazíliai világbajnokságon a horvátok elleni csoportmérkőzésen kiállították miután lekönyökölte Mario Mandzukicot. Alex Song pályafutása során eddig 47 alkalommal viselhette a kameruni válogatott mezét, gólt nem szerzett és nagyon úgy tűnik, hogy a nemzeti színekben erre már nem is nagyon lesz lehetősége.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:fansided.com,bolatotal.com)