Jump to content

Mancini: Nem állunk kapcsolatban Lavezzivel

2014. 12. 31. 12:33

Roberto Mancini, az olasz Internazionale nemrégiben kinevezett régi-új vezetőedzője elmondta: nem áll szándékában leigazolni a PSG argentin klasszisát, Ezéquiel Lavezzit a téli átigazolási időszakban.

"Lavezzi kiváló játékos, de jelenleg a PSG játékosa. Nem vettük fel vele a kapcsolatot, és nem is én leszek az, aki ezt megteszi" - nyilatkozta Mancini a két csapat marokkói barátságos mérkőzését követően.

Először olasz újságok szellőztették meg az Inter érdeklődését a korábban Nápolyban szereplő csatár iránt, aki 2012 nyarán szerződött a francia fővárosba, azonban az Ibrahimovic, Moura, Cavani támadószekció mellett nem tudott magának állandó kezdőtagságot kiharcolni.

Lavezzi - és a szintén több élcsapattal szóba hozott Cavani - sem szerepelt a marokkói mérkőzésen, esetleges távozásáukról megkérdezték a bajnokságban botladozó PSG vezetőedzőjét, Laurent Blanc-t is, aki elmondta: a két játékos január 2-án tér vissza a csapathoz, ezt követően "a klub pedig olyan döntést fog hozni, ami mind a klub, mind a játékosok érdekét fogja szolgálni."

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/L'Équipe twitter; fotó: sportrajongo.hu/lestransferts.com)