Jump to content

MU: visszatér a legenda?

2014. 12. 11. 11:15

A mértékadónak nem feltétlenül nevezhető Daily Star úgy tudja, hogy Nemanja Vidic visszatér a Manchester Unitedhez. A Vörös Ördögök menedzsere, Louis van Gaal védőgondokkal küszködik, a szerb pedig tökéletes megoldás lenne lévén több mint 300 mérkőzést játszott a manchesteri klub alkalmazásában.

Nemanja Vidic idén nyáron távozott a Manchester United csapatától és igazolt a Serie A-ban szereplő Inter csapatába, ám a hírek szerint januárban visszatérhet korábbi sikerei helyszínére. A 33 éves védőt Louis van Gaal szeretné a Daily Star szerint visszacsábítani és a beszámolók arról árulkodnak, hogy a felek nem is állnak túl messze a megállapodástól. A holland szakember már megkereste a játékost, aki új állomáshelyén nem igazán tudta azt a formát nyújtani, amivel az Old Trafford közönségét lenyűgözte a manchesteri évei során.

Az MU jelenleg védőgondokkal küzd, van Gaal számára ezért Vidic lenne a legalkalmasabb megoldás. A szerb több mint 300 mérkőzést játszott az United színeiben, rutinos és gond nélkül fel tudná venni a PL ritmusát. Ugyanakkor a hírek szerint van Gaal nem feltétlenül kezdőként számolna Vidiccsel, hanem inkább csereként, ez viszont lehet, hogy nem lenne ínyére a 33 éves MU-legendának.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:carmemes.com)